Žožoba eļļa 100ml

Detalizēti Tilpums: 100ml
Ražots: Vācijā
100% žožoba eļļa - nerafinēta, aukstās spiedes
Art: VOG20
Cena: 12,85 €
Apraksts Eļļa ir īsts skaistuma eliksīrs: šķidrs vasks, dabīgs kolagēns, līdzeklis sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas pildīts 100 ml tumša stikla pudelītē. Žožobas  eļļa ir unikāls, dabīgs produkts, ko iegūst no mūžzaļa krūma augļiem. Šie augi aug pašās karstākajās un sausākajās vietās uz mūsu planētas. Žožobas rieksti satur apmēram 50% vaska, tādēļ žožobas eļļu nereti dēvē par šķidro vasku. Žožobas eļļa ir zeltaini dzeltenā krāsā ar vieglu, gandrīz nemanāmu riekstu smaržu, tā ir viena no populārākajām un dārgākajām eļļām, ko izmanto kosmētikā. Eļļai ir unikāla nomierinoša iedarbība. Vēl viena unikāla tās īpašība – augstā noturība pret skābšanu, pateicoties tam eļļa ilgi saglabā savas īpašības un ir ideāla bāze ēriskajām eļļām. Aukstumā šī eļļa atdziest un iegūst vaskveida pastas konsistenci, bet siltumā no jauna kļūst šķidra. Sastāvs:  žožobas eļļa līdzinās tādam komponentam kā spermacets, kas jo plaši tiek izmantots ādas kopšanai paredzēto kosmētikas līdzekļu ražošanā. Tās sastāvā ir aminoskābes, proteīns, kurš savu īpašību dēļ līdzinās kolagēnam, kas tik nepieciešams ādas tvirtumam un elastībai. Šīs īpašības dēļ žožobas eļļu dēvē par dabīgo kolagēnu, un tieši tāpēc tā ir tik populāra kosmētikā. Vēl šī eļļa satur vitamīnu E, kas stimulē ādas šūnu reģenerācijas procesu, tādējādi saglabājot ādas jaunību. Eļļa dziļi iesūcas ādas šūnās, veidojot uz tās plēvīti, kas palīdz aizturēt mitrumu un aizkavē ādas izžūšanu un lobīšanos. Izmantošana kosmētikā Izmantošanai kosmētikā piemērotās žožobas eļļas īpašības ir praktiski neizsmeļamas. Tā ir piemērota kā bāzes eļļa un arī kā specializēts līdzeklis sejas ādas, dekoltē zonas un kakla kopšanai, kas ne tikai mitrina, baro un atjauno bojātu ādas struktūru, likvidē apsārtumu, kairinājumu un dažādus iekaisumus, bet piemērota arī maigas ādas kopšanai ap acīm, kā arī vitamīniem bagātu aplikāciju veidā uz jutīgās ādas šajā zonā. Lieliski piemērota kā pamats sejas maskām. Tā kā eļļai ir pretiekaisuma iedarbība un tā stimulē ādas reģenerācijas procesu, eļļa dziedē pušumus, traumas, iekaisumu un dermatītu, kā arī ir efektīva pretcelulozes līdzekļos, tai skaitā striju likvidēšanai. Turklāt žožobas eļļa izmantojama jebkura tipa ādai – gan sausai, gan taukainai, gan normālai ādai kā ar problēmām, tā arī bez tām un piemērota jebkuram vecumam.. Matu kopšanas līdzekļos  žožobas eļļa palīdz aizsargāt un atjaunot matu struktūru, piešķir tiem dabisko spēku, kuplumu, elastīgumu un spožumu, to izmanto dārgos matu kopšanas balzāmos un matu krāsās. Viens no šīs eļļas bonusiem – antistatiskums. Neskatoties uz to, ka žožobas eļļa matus pārklāj ar plānu plēvīti, pateicoties tās unikālajām īpašībām, tā ir ideāli piemērota gan sausu, gan taukainu matu kopšanai.